donderdag 26 februari 2015

Iberostar

  1. Iberostar is een Spaanse hotelketen. Zij is genoemd naar het Iberisch Schiereiland. De keten omvat hotels in diverse landen in het Middellandse Zeegebied en Latijns-Amerika: Brazilië, Bulgarije, Cuba, Dominicaanse Republiek, Griekenland, Hongarije, Jamaica, Kaapverdische Eilanden, Kroatië, Marokko, Mexico, Montenegro, Spanje, Tunesië en Turkije.
    Alle Iberostarhotels zijn vakantieresorts, dat wil zeggen dat er veel natuur in en om het hotel ligt en dat er veel sport- en entertainmentfaciliteiten door het hotel aangeboden worden. De meeste Iberostar-resorts zijn gebaseerd op het all-inclusivesysteem, dat wil zeggen dat alle consumpties en activiteiten bij de overnachtingsprijs inbegrepen zijn.
    Iberostar is een van de grootste specifieke vakantieresortketens ter wereld.
    Bij Iberostar wordt veel aandacht geschonken aan amusement. Dit wordt verzorgd door de zogenoemde "Starfriends".
    Een vakantie in een van de Iberostar hotels boek je bij Limburg Travel. We vergelijken de prijzen van het Iberostar aanbod in de omringende landen, zodat je altijd voor de beste prijs jouw vakantie boekt!
    Bijgaande foto's zijn van het prachtige Iberostar Hotel Anthelia Park op Tenerife. Iberostar Hotel Anthelia is een aantrekkelijk resort dat omgeven wordt door tuinen en op 100 meter van het strand van Fañabe ligt. Het resort beschikt over 3 zwembaden en kamers met een balkon met uitzicht op de oceaan en gratis WiFi.
    De luxe kamers zijn ruim en voorzien van airconditioning en een terras of balkon. Elke kamer beschikt over een flatscreen-tv en verschillende hoofdkussens. Sommige kamers hebben uitzicht op de tuin of het zwembad.
    Het "Thai Zen Space" wellness-centrum beschikt over een bad met hydromassage, Turkse baden en een Finse sauna. Het centrum is gespecialiseerd in Mayr Kur therapieën. Ook zijn er massages, gezichtsbehandelingen en lichaamspakkingen beschikbaar.
    In restaurant Zeus wordt een ontbijtbuffet geserveerd en in restaurant Poseidon kunt u terecht voor gastronomische gerechten. Restaurant Portofino tenslotte, is gespecialiseerd in de Italiaanse keuken. Ook zijn er 2 bars die aan het zwembad liggen.


    Het resort ligt op 10 minuten rijden van het centrum van Adeje. Het nationale park Mount Teide bereikt u in 50 minuten rijden en de luchthaven Tenerife Zuid bevindt zich op ongeveer 20 km van het hotel. 






Geen opmerkingen:

Een reactie posten