dinsdag 3 maart 2015

ArkeFly met Dreamliner naar St. Maarten

Arkefly gaat vanaf november 2015 met een Dreamliner twee keer per week vliegen op Sint Maarten (Princess Juliana International Airport).
Hiermee verwacht Arkefly ongeveer 15.000 Nederlanders per jaar te trekken naar het Caribische eiland. Op dit moment ontvangt Sint Maarten jaarlijks circa 17.000 Nederlanders, van de in totaal 580.000 buitenlandse toeristen. 55% hiervan komt uit de VS en Canada en 12% uit Frankrijk.
Met negen vluchten per week dit jaar, zijn de Antillen gezamenlijk veruit de belangrijkste verre bestemmingen van Arkefly. Curaçao, Aruba en Bonaire trekken jaarlijks circa 200.000
Nederlanders; zowel vakantiegangers, zakenreizigers als familiebezoek. 
   

Tropische & gastronomische vakantiebestemming:
Het Caribische Sint Maarten, ofwel the friendly island, is zowel een paradijs voor rustzoekers, (taxfree) shoppers en culi fans als voor actievelingen, feestgangers en casinoliefhebbers.
Relaxen kan aan een van de vele aantrekkelijke stranden en je kunt kiezen uit tal van accommodaties. Van twee- tot vijfsterren en van knus tot groot en luxueus, zoals het gloednieuwe vijfsterren
All Inclusive RIU hotel. Sint Maarten is bovendien een interessante smeltkroes van culturen waarbij het Nederlandse deel internationaal georiënteerd is en het Franse gedeelte de mediterrane sfeer van de Côte d’Azur ademt. Het eiland wordt ook wel de culinaire hoofdstad van de Cariben genoemd.
Dit is niet verwonderlijk want op het eiland zijn meer dan vierhonderd restaurants te vinden, waarvan sommigen van Michelinniveau. Daarnaast is het eiland de perfecte uitvalsbasis voor island hoppen waarbij je per boot of vliegtuig de omliggende eilanden Saba, St Eustatius, Anguilla en St Barth kunt bezoeken.

Ook deze bestemming boek je bij Limburg Travel!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten